Shutterstock / Studio Speld

Eén van de meest succesvolle series op Netflix ooit krijgt een Nederlandse adaptatie: Squid Game. Talpa heeft de rechten gekocht van het van origine Koreaanse spelprogramma waarin een grote groep mensen geld probeert te winnen door het spelen van verschillende kinderspellen. Verlies je een spel, zit het er helaas op en word je op gruwelijke wijze vermoord. Net zo lang totdat er één iemand over is die naar huis gaat met het prijzengeld.

Talpa heeft alvast een tipje van de sluier opgelicht door de namen bekend te maken van vijf van de ruim 400 uitgekozen prominente Nederlanders. Onder andere zangeres van het levenslied Marianne Weber, zanger van het levenslied en presentator Frans Bauer, zanger van het levenslied en musicalster Danny de Munk, zanger van het levenslied en tv-personality René Froger en autoracer Tom Coronel zullen zich wagen aan de verraderlijke spelletjes met een mogelijk fatale afloop.

Squid Game Nederland VIPS is vanaf april 2022 elke week te zien op SBS6. Gevolgd door de nieuwe talentenjacht BN’er Gezocht, waarin op zoek gegaan wordt naar nieuwe bekende mensen.Bronverwijzing

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *